Essentiële Prachtgoederen Die Elk Meisje Zou Moeten Hebben

Als je naar de meest effectieve elegantie- en schoonheidswinkels in Amerika gaat, zul je heel wat elegantieartikelen en cosmetica tot je beschikking ontdekken. Bijgevolg is het echt een presentatie dat u perplex zult raken en nooit de mogelijkheid zult hebben om de items te beslissen die uw moeilijk verdiende inkomen zouden moeten opleveren. Dat gezegd hebbende, kunt u het giswerk bij het kopen van schoonheidsproducten en cosmetica wegnemen door een voorraad in te slaan voor de benodigdheden. Maar wat zijn ze precies? Hieronder wordt vermeld welke prachtartikelen elke vrouw moet hebben:

Cruciaal 1: Blush

De onmiddellijke Raise dat uw omgang met vereisten een blos kan zijn. Of het nu framboos, roos, fuchsia of abrikoos is of je kiest ervoor om vloeistof, crème, gel of poeder te verkrijgen, je moet een blos in je schoonheidsarsenaal hebben. Heel weinig kan je gezicht veel sneller opfleuren dan een vleugje kleur in de appel van je wangen te brengen met een blos.

Cruciaal 2: Concealer

Voor het geval je iemand bent die regelmatig wordt geplaagd door vlekken, donkere kringen, puistjes of roodheid, is het belangrijk om een ​​concealer te bezitten. Met dit elegantie-item kunt u een professional worden in het verbergen van eventuele onvolkomenheden tijdens de ontmoeting. Dit kan uw prioriteit zijn en u zult veel verschillende concealers vinden die beschikbaar zijn op basis van poriën en huidtype bij de meest gunstige schoonheids- en cosmetica-verkooppunten in de VS.

Belangrijk 3: BB-product

Een smet of schoonheidsbalsem wordt als niets minder dan een wonder in een tube beschouwd. Deze aantrekkelijkheidswaar is tegenwoordig de vele woede, omdat het meestal een primer, vochtinbrengende crème, pure foundation en toner is, allemaal in één. Maar dit is niet het betere deel van een paar BB-producten. Het beste eraan is dat het niet alleen dekking biedt voor je puistjes, maar ook praktisch kan zijn om ze te behandelen.

Noodzakelijke 4: mascara

doen ervoor kiezen om de kers samen met je woestijn te houden, toch? Een mascara is meestal een magnifiek equivalent van deze kers en het kan je weelderige en verlengde wimpers geven, vooral als je normale wimpers niet echt stoppen. Van dunne en korte wimpers, het is mogelijk om een ​​extra dimensie toe te voegen aan uw dagelijkse blik door een mascara te gebruiken, omdat deze ze vol en luchtig maakt. Kom langs bij een van de beste natuurlijke schoonheids- en cosmetica-winkels in de Verenigde Staten en je kunt tal van volumegevende en verlengende mascara’s vinden.

Essential 5: Purple Lipstick

Nog een ander cruciaal elegantieproduct die je in je assortiment wilt opnemen, is echt een karmozijnrode lippenstift. Er zijn inderdaad tonnen kleuren die er zijn, maar paars heeft een uitstekende voorkeur, omdat het je zekerheid, de bar en ook de directiekamer laat uitstralen, en het kan ook de ante zijn voor bijna elke outfit.

Belangrijk 6: Droogshampoo

De allerlaatste, maar niet de minste. Bovendien heb je een droogshampoo nodig als je geen tijd hebt voor een grondige conditionerings- en reinigingssessie. Ze hebben misschien een poederformulering die geweldig is voor het absorberen van toegevoegd stof, olie, geur en ophoping van koopwaar en yow zal ze ontdekken bij de beste schoonheids- en cosmetica-leveranciers in de VS.