Het Grote Ding Over Lake Havasu

Lake Havasu City AZ wordt door verschillende mensen in aanmerking genomen die zowat de meest aantrekkelijke gemeenschappen zijn voor zowel persoonlijke vakantiewoningen als een fulltime woning binnen. Oorspronkelijk gebouwd als een tussenstop voor het leger, werd de wereld in 1958 door Robert P. McCulloch erkend als een mogelijk paradijs voor gepensioneerden en vakantiegangers die op zoek waren naar wateractiviteiten, maar niet de afstanden naar de kust wilden afleggen. De aankoop van duizenden hectares en de daaropvolgende groei van die ruimte om bedrijfsdistricten, amusementsregio’s en woonwijken op te nemen, veranderde Lake Havasu in een interessante plaats voor gezinsleden met de pensioengerechtigde leeftijd. McCulloch deed veel aan deze doelgroep en kocht uiteindelijk alle percelen land die hij in handen had.

Het concept om bezoekers naar een afgelegen locatie in Arizona te brengen, vereiste een vorm van aantrekkingskracht, en McCulloch wist wat hij moest doen. Hij kocht de eigenlijke London Bridge en vervoerde deze stuk voor stuk voor wederopbouw in de stad, waarmee hij het smalle kanaal overbrugde dat een klein eiland van het vasteland scheidde. Deze uitdaging diende het doel van het genereren van een ongecompliceerd transportpad naar een ander facet vanaf de rivier, waarvoor normaal een vakantie van ongeveer 30 mijl nodig zou zijn, en het binnenhalen van een vakantiegangersattractie als geen ander tijdens de staat. Lake Havasu ging prompt van de woonbootbuurt naar een bloeiende toeristische vakantieplek, en trok jaarlijks een groot aantal lezers. Toeristen gecentreerde bedrijven bloeiden en gaan door met het ondernemen van actie, aangezien beide de feitelijke inwonende buurt blijft uitbreiden plus de hoeveelheid vakantiegangers.

Huis in Lake Havasu is redelijk aantrekkelijk, als resultaat van het punt dat al die op zoek naar een jaarlijkse vakantie kan de bezittingen bezitten en deze verhuren voor af en toe aan enkele anderen die in de stad aankomen in verschillende situaties in het jaar, of voor “spring crack” -routines die zeer de voorkeur krijgen. Het rijk is erkend als de meest populaire lente-splitsingsplek in Arizona, en trekt jaarlijks vele honderden duizenden hogeronderwijsstudenten om te profiteren van de rivier. Dit is zeer gunstig voor vastgoedondernemers, die hun woningen voor aanhoudend kunnen verhuren. De alledaagse huur van maand tot maand gedurende deze periode, alleen vanwege een gebrek aan woningen en een enorme vraag. Anderen in het gebied vragen om het bezit van een huishouden omdat de carriĆØremarkt sterk blijft, zelfs tijdens de duur van recessieperioden. Lake Havasu heeft het de afgelopen tien jaar behoorlijk goed gedaan in termen van beide vastgoedwaarden en werkcreatie als gevolg van de waarheid dat de lokale gemeenschap voortdurend escaleert en nieuwe aanbiederposities nodig heeft.

Lake Havasu Metropolis blijft een van de toonaangevende locaties in het zuidwesten van de VS voor wateractiviteiten en varen, naast een bescheiden stadservaring.