Het Standpunt Van Een Architect Over Duurzaamheid, Bruikbaarheid En Verwondering

Een architect moet zorgen voor een delicaat evenwicht van levensduur, bruikbaarheid en schoonheid bij het werken aan een ontwikkeling. Deze factoren moeten naadloos met elkaar versmelten om iets te maken dat nog geruime tijd goed zal blijven.

Slechts één component van hardheid is tijdloosheid in een creatie brengen. Tijdloosheid is iets waar een architect constant naar streeft. Het is belangrijk om nooit meer terug te komen in een constructie en veronderstel: “Wat de mode of het imago was die iedereen in 2020 weer nodig had.” Een architect hoopt terug te kijken naar een opstelling en veronderstelt: “Het blijft op zichzelf staan, zelfs wanneer het tien jaar geleden absoluut werd ontworpen. Als zoiets nu werd gemaakt, zou het hetzelfde effect hebben als het heeft tien jaar geleden gedaan. ” Vaak houdt stevigheid in dat je na een behoorlijk lange tijd iets moet verkrijgen dat op zichzelf staat.

Robuustheid suggereert ook dat je moet nadenken over hoe je kopers kunt helpen de baan te behouden nadat deze echt is voltooid. Dit is het gesprek dat een architect met elke klant moet voeren. Elke creatie vereist onderhoud. Er is geen enkel probleem. Wanneer een architect een ontwerp plant, tekent en elk van de leveringen specificeert, is er vaak bezorgdheid over de financiën. Alle keuzes moeten worden gebouwd met die prijsklasse in gedachten. Element van de carrière van een architect is altijd om verschillende materialen te specificeren en veel van de voor- en nadelen te checken. Shoppers moeten begrijpen dat wanneer ze kiezen voor een veel minder duur product, ze het misschien vaker veranderen dan wanneer ze een kleding kozen die iets oorspronkelijker in rekening gebracht wordt. Kopers moeten bereid zijn om bepaalde afwegingen te accepteren.

Hulpprogramma lijkt veel meer op een functie bij de constructie. Het maken zou echt 100% moeten werken om een ​​klant te krijgen. Een architect kan het gewoon niet zomaar negenennegentig p.c krijgen. Het is belangrijk dat het ontwerp van uw compositie de effectiviteit van het personeel niet belemmert. Het is onvermijdelijk dat de kleine efficiënties van die mensen de bedrijfsresultaten van een klant opheffen en deze schaden.

Schoonheid gaat over inventieve expressie. De oude uitdrukking “Elegantie is in de aandacht van de toeschouwer” is hier echt van toepassing. De prioriteit voor een architect is ervoor te zorgen dat de consument de algemene uitstraling en uitstraling leuk vindt. Anderen zullen het misschien wel of niet leuk vinden, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is zodra de onderneming is voltooid.

Taaiheid, bruikbaarheid en schoonheid zijn eveneens cruciaal bij het opzetten van een instelling. Een efficiënte afweging van deze factoren is wat een blijvende bewering zou zijn in de architectuur.