Is Natuurlijke Voeding Slechts Een Van De Vele Gezonde Eigenschappen Van Voedingsmiddelen?

Biologische en natuurlijke voedingsmiddelen behoren tot de verschillende ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding die zeker een verbintenis aangaan voor een langere periode voor veel gezondere landbouwtechnieken en gezondere maaltijden. Het is niet alleen dat natuurlijke voeding gezonder is om te eten; Bovendien is het veel gezonder voor de setting. Andere voedselontwikkelingen bestaan ​​uit SOLE (duurzaam, natuurlijk en biologisch, lokaal, milieu) en honderd mijl (van lokale telers krijgen) voedsel.

Weet u waar uw voedsel vandaan komt? Worden de asperges die u in november koopt, geclassificeerd als afkomstig van een boer uit de streek, of blijven ze over de hele wereld ingevlogen? Wat is het precies waardevol in vitaliteit en milieu-impact om het voedsel van uw boerderij op uw bureau te hebben? Wist u de milieu-invloed van het eten van varkensvlees? Het kost zestien pond. van graan om een ​​pond rundvlees te maken.

Maaltijden op grote schaal die normaal worden bereikt via genetisch gemanipuleerd voedsel, wordt ondersteund door merken, omdat ze extra geld kunnen verdienen met veel meer generaties; die wordt ondersteund door regeringen die ervoor willen zorgen dat hun burgers toegang hebben tot voedselproducten (het uitgangspunt is altijd dat schadelijk voedsel beter is dan geen voedsel). Er zijn meer dan zes miljard mensen op aarde, van wie velen niet genoeg voedsel hebben om te consumeren. Maar wat is precies het prijskaartje aan de aarde om op massale schaal te produceren?

Genetische modificatie, substanties, pesticiden en intensieve landbouw zijn slechts enkele van de strategieën die worden gebruikt om de productie van voedsel te stimuleren. En procedures van mensen hebben nadelige gevolgen voor het milieu: van het veranderen van de genetische samenstelling van maaltijden, tot vervuiling van land en water, tot overbelasting van land. Deze productiemethoden voor maaltijden zorgen ook voor voedselproducten met aanzienlijk lagere voedingsprijzen.

Voordelen van natuurlijke voedingsmiddelen bevatten meer gezonde voedingsstoffen in het voedsel en een superieure remedie met land, water en lucht. Toch zijn critici van biologische en natuurlijke voedingsmiddelen bezorgd dat de hogere waarde van de productie van natuurlijk en biologisch fruit, groenten, granen en vlees eindigt in een beperkt vermogen om op grote schaal te leveren.

Is natuurlijk en biologisch voedsel duurzame productie?

Sommigen beweren dat alleen het maken van genetisch gemodificeerd voedsel kan voorzien in de wens van onze escalerende wereldbevolking. Biologische en natuurlijke voedingsmiddelen krijgen veel meer belangstelling in de media, leveranciers, markten en huizen, simpelweg omdat steeds meer mannen en vrouwen beginnen in te zien hoe belangrijk het is om onze invloed op de planeet te verminderen. </ P

Een manier om dit te doen is altijd proberen regionaal geteelde natuurlijke voedingsmiddelen te eten. Nu zijn we allemaal begonnen om het effect van een opwarmend weer te ervaren; klimaatontwerpen veranderen en intensiveren. Het is echt tijd en energie om gewoon actie te ondernemen. Na voortgang en oogst is de standaard ecologische voetafdruk van niet-biologische voedingsmiddelen 11 voor elke cent voor transport, zesenveertig voor elke cent voor productie en verwerking, en vijfentwintig voor elke cent voor voedselbereiding (bewaren in de koelkast, wassen, verminderen, planning en koken).

Het doel is altijd om het transport, de creatie, de verwerking en in sommige gevallen de output van voedselbereiding te verminderen: als voedselproducten lokaal worden verbouwd en regionaal worden gekocht, zal het transport worden verminderd; biologisch voedsel gebruikt minder verwerking en aangezien conserveringsmiddelen meestal niet worden gebruikt, worden biologische goederen besteld op een basis die wordt gebruikt (geen verlengde dagelijkse houdbaarheid voor verse natuurlijke en biologische groenten, fruit, vlees en granen).

Inname voedsel dat lokaal kan worden ontwikkeld, is het beste voor uw aarde: een korting van maaltijden mijlen de ruimte die voedsel reist van boerderij naar magazijn om te winkelen op uw koelkast en daarna zal de maaltijdtafel helpen om de ecologische voetafdruk van onze consumptie te verkleinen. (Let op: de CO2-voetafdruk is een maat voor het effect dat onze bezigheden hebben op de omgeving; bij deze specifieke gelegenheid is het een evaluatie van de fossiele brandstoffen die gewend zijn om maaltijden te ontwikkelen, oogsten, bewaren, verzenden en op de markt te brengen.) natuurlijke en biologische boeren en maken natuurlijk veel meer dan alleen 1 van de vele gezonde maaltijden; laat het een langdurige voedingsconclusie zijn.

Samen met het kopen van lokaal geteeld biologisch voedsel, kun je je eigen voedsel verbouwen. Natuurlijke en biologische groente- en fruittuinen zijn gemakkelijk te planten en uit te breiden: je zou graag een tijdje en aandacht willen besteden aan het beheer van de grond, de compost, het ongedierte, maar het resultaat van de toename van biologische en natuurlijke voedingsmiddelen is veel gezonder te maken naast een gezondere atmosfeer.