Petz 5-adopties zijn het nieuwste alternatief voor het bezitten van een huisdier. Een Petz 5-adoptie geeft je een klein pakket cybervreugde. Het is een programma dat u naar uw computer kunt downloaden en waarmee u cyber pets groot kunt brengen. Deze cyber pets hebben dezelfde dingen nodig als een echt huisdier. Je moet ze voeren door het soort voedsel te kiezen dat ze zouden moeten hebben, er zijn gezonde dingen die je ze kunt geven en dan zijn er lekkernijen. Je moet ze trainen en ze genegenheid geven via je computerinterface. Er zijn verschillende sites die petz 5-adopties aanbieden, je kunt bijna alles adopteren dat je maar kunt bedenken, van honden tot katten, konijnen en zelfs vogels. Ze worden geadopteerd als kittinz of puppyz en door de juiste zorg en aandacht groeien ze naar volwassenheid en kunnen ze nesten en eigen families krijgen.

Als je een petz verwaarloost, loopt hij gewoon weg. De meeste sites geven u een petz-eigenaarbeoordeling om u te vertellen wat voor soort huisdiereneigenaar u bent. Er zijn veel goede redenen om een ​​petz te adopteren in plaats van een huisdier. Enkele van die redenen zijn onder meer beperkte ruimte, te veel op kantoor, ouders zullen je geen huisdier laten hebben totdat je jezelf bewijst, en er is ook de kostenfactor. Zodra u het programma koopt, kosten de meeste een kleine vergoeding, sommige zijn zelfs gratis, er zijn geen extra kosten zoals eten, training ect. ect.

Petz 5 adopties

Enkele van de andere voordelen zijn dat u niet aan één soort huisdier vastzit


Enkele van de
andere voordelen zijn dat u niet aan één soort huisdier vastzit. Je kunt eropuit gaan en allerlei soorten petz krijgen als je er eenmaal het platform voor hebt. Het zijn hartverwarmende kleine dingen om op je bureaublad te hebben. Sommigen spelen met ze als een spel, terwijl weer anderen ze gebruiken als een alternatief voor het daadwerkelijk bezitten van een huisdier.

Hoewel het in de eerste plaats een spel en software is die grotendeels gratis is, moet je nog steeds minimaal 13 jaar oud zijn om een ​​petz te adopteren en akkoord te gaan met de licentieovereenkomst. Zodra u begint met het krijgen van zwerfvuil, kunt u uw huisdier ter adoptie plaatsen. Sommige hebben namen, andere hebben alleen nummers. Woord voor de wijzen: haal er niet te veel tegelijk aan, anders zult u ze nooit allemaal kunnen bijhouden. Het voeden, trainen en liefhebben kan een beetje veel worden als je te veel petz tegelijk hebt. Als ze ergens komen waar ze zich verwaarloosd voelen, onthoud dan dat ze weg zullen rennen en dat je ratten zal afnemen.

Dit is een leuk spel en het is zeker een plek om te beginnen voor jonge mensen die een huisdier willen adopteren, voor oudere mensen die geen huisdieren kunnen hebben of voor mensen die huisdieren hebben en gewoon van hun computer houden


Dit is een
leuk spel en het is zeker een plek om te beginnen voor jonge mensen die een huisdier willen adopteren, voor oudere mensen die geen huisdieren kunnen hebben of voor mensen die huisdieren hebben en gewoon van hun computer houden. De programma’s zijn gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en te gebruiken, en vooral leuk.