Vier Gezonde Lunchboxrecepten Voor Jonge Schoolkinderen

Loop je buiten Concepten over wat je moet inpakken met de lunchbox van je kleintje? Broodjes zijn vaak een geweldig alternatief, maar niemand wil echt elke dag precies hetzelfde punt consumeren. Dit kan ook uw kans zijn om wat meer voeding aan het voedsel van uw kind toe te voegen. Maak zijn lunch kleurrijk met verschillende voorkeuren en texturen en je hoeft er niet mee bezig te zijn dat hij zijn lunch niet afmaakt!

Probeer deze vier gezonde lunchboxrecepten voor jonge studenten uit:

< Brokjes voedsel op stokjes

Kinderen houden echt van elk soort voedsel dat ze van de stok kunnen nemen (en nog beter als ze in hun favoriete saus worden gedoopt) hotdogs, worstjes, kipsat├ę, rundvleesspiesjes en dergelijke. Bereid het vlees in porties ter grootte van een lunchbox en gebruik platte bamboestokken met stompe randen om het echt veiliger te maken, vooral voor jonge kleintjes.

Verpak deze lekkere etenswaren op stokjes samen met de favoriete dip van je kind, een portie van rijst, wat gesneden komkommers en gesneden rijpe mango’s. Met yoghurt beschermde pretzels kunnen ook een geweldige toevoeging zijn, veel ook!

Smakelijke quesadilla’s

De kleintjes houden gewoon echt van kaas, of ze nu op de pizza, op een broodje of erin zitten of niet een tortilla! In plaats van gegrilde kaas in te pakken, moet je het een tandje groter maken en een heerlijke kaasachtige quesadilla samenstellen. Gebruik tarwe tortilla als een veel gezondere mogelijkheid. Deze quesadilla’s hoeven niet erg heet te zijn om lekker te worden.

Verpak ze met een paar tortillachips van tarwe, plakjes avocado, jicama sticks en stukjes ananas!

Opgerold voedsel

Voel je eigentijdse loempia’s! Je zou eventueel rijstpapierverpakkingen of enorme slablaadjes moeten gebruiken om deze smakelijke broodjes te maken die superleuk zijn om te eten. Je zou je kleintje kunnen vragen wat ze zou willen in varkensvlees, garnalen, tofu en sommige gesneden groenten zijn perfecte beslissingen.

Verpak deze verrukkelijke broodjes met blokjes kaas, gesneden paprika, schone bessen en een vierkant of twee van chocolade!

Quinoa-salade

Iets verfrissends en nieuws alles wat je hoeft te doen is gekookte quinoa mengen met de favoriete kazen, vlees en groenten van je kleintje. Je kunt het op smaak brengen met een dressing naar keuze of samen gaan met de traditionele vinaigrette. Zou een lichtgewicht maar vullend voedsel maken, kleintjes zullen genieten.

Verpak de quinoasalade met een paar plakjes peer, plakjes tomaat met mozzarella, popcorn en een klein vierkantje brownie.

Kinderen zullen tijdens de lunch nog meer zitten als hun voedsel zowel smakelijk als verrukkelijk is. Voeg veel meer tinten in, veel ook, hoe kleurrijker, hoe groter! Bekijk deze gezonde lunchboxrecepten voor schooljongeren!