De griep is niet iets waar iemand mee te maken wil hebben, het is een ellendige ervaring. Dus het feit dat het griepseizoen ook samenvalt met het vakantieseizoen, maakt het des te belangrijker om gezond te blijven en griep te vermijden, zodat je optimaal van de vakantie kunt genieten. Er zijn veel manieren waarop u kunt voorkomen dat u griep krijgt, zoals het regelmatig wassen van uw handen en voldoende rust krijgen of het gebruik van vitamines die goed zijn tegen griep.

Maar soms kun je niet voorkomen dat je griep krijgt, maar niet alles is verloren, alleen omdat je deze vervelende kleine bug oploopt. Als je vroeg handelt, kun je het in de kiem smoren voordat het een echt probleem wordt. Maar om dit te doen, moet u kunnen bepalen of u ziek bent of niet, en hiervoor moet u weten op welke symptomen u moet letten.

Vitaminen die goed zijn voor griep, niet zeker dat ze er zijn

Inhoudsopgave

1


1
. Koorts. Een van de belangrijkste symptomen is hoge koorts van ongeveer 100 ° F. Als u zich rood voelt en ontdekt dat u koorts heeft, moet u medicijnen nemen en voldoende rust krijgen, zodat uw lichaam het kan bestrijden voordat het u te ver naar beneden sleept.

2. Hoesten. We hoesten natuurlijk allemaal, dus je hoeft niet paranoïde te worden. Als u echter merkt dat u veel meer hoest dan normaal, kan dit een mogelijk teken zijn dat u griep heeft opgelopen. Controleer of u andere symptomen heeft en zorg nogmaals dat u voldoende rust krijgt.

3


3
. hoofdpijn. Een ander symptoom van griep is hoofdpijn. Hoewel, net als hoesten, hoofdpijn kan worden veroorzaakt door een aantal dingen, hoeft u niet te springen om vitamines te nemen die goed zijn voor griep of zoiets. Maar houd er rekening mee dat het een symptoom van griep kan zijn.

4. vermoeidheid. Ernstige ziekten zoals griep vereisen veel werk van uw lichaam om het te bestrijden, dit zal u constant vermoeid en moe laten voelen. Daarom is het zo belangrijk om voldoende rust te krijgen, zodat je lichaam de indringers goed kan afweren.

5


5
. Ledemaat- en gewrichtspijn. Een van de unieke symptomen van griep is dat uw ledematen en gewrichten pijnlijk aanvoelen. Dit kan een veelbetekenend teken zijn dat u griep heeft als uw ledematen en gewrichten pijn doen zonder enige echte reden.

6. Maagklachten. Een ander symptoom is de gewone buikpijn. Dit is niet altijd aanwezig als u griep heeft, maar vaak is het dat wel, dus zorg ervoor dat u licht eet en voldoende drinkt om uzelf gehydrateerd te houden als u merkt dat u moet overgeven.

7


7
. Keelpijn / lopende neus. Een zere keel en / of loopneus kunnen ook tekenen zijn dat u griep heeft. Vitaminen die goed zijn voor griep kunnen deze problemen helpen kalmeren en ook uw herstel versnellen.

8. Verlies van eetlust. Dit symptoom is vrij gemakkelijk te herkennen, als je merkt dat je nooit echt honger hebt, is het een goede gok dat je griep hebt. Omdat u minder voedsel binnenkrijgt, en vooral als u last heeft van maagklachten, moet u ervoor zorgen dat u uw vocht op peil houdt.