Volledig Natuurlijke Acne-behandelingen - 5 Gezonde Voedingsmiddelen Die Resulteren In Acne

U kunt de huidproblemen overwinnen met alle natuurlijke behandelingen van acne. Het is niet echt nodig om over te gaan tot dure oplossingen boven de toonbank. Realiseer je je dat er echt gezonde voedingsmiddelen zijn die acne nog erger maken? Uw gezondheids- en fitnessbewuste dieet kan uw puistjes veroorzaken.

Dit is meestal een van de meest onveilige voedingsmiddelen omdat ze het masker van gezondheid verbergen. Mocht u vatbaar zijn voor acne, moet u uit de buurt blijven van deze slechte, uitgebalanceerde voedingsmiddelen.

Bananen

Bananen bevatten veel suiker. Daarom zijn ze zo lekker. Bovendien zijn ze superieur kalium en veel nutritionele vitamines. Het zijn zeker gezonde maaltijden. Maar omdat ze veel suiker bevatten, zullen ze een insuline-piek veroorzaken die leidt tot ontstekingen en acne. Als u probeert om normale acne-behandelingen te vinden, blijf dan weg van bananen, of verlaag op zijn minst uw inname.

Maïs

Net als erwten bevat maïs veel suiker en is om die reden ook een vijand van een aparte huid, ondanks het feit dat maïs in sommige opzichten in balans is. Een van die factoren is maïs zo heerlijk als zoet. Maïs zit boordevol natuurlijke suikers die de insulineconcentraties verhogen en zo acne veroorzaken. Probeer maïs te vermijden totdat u last krijgt van uw acnefase.

Gedroogd fruit

Het meeste fruit, maar niet alle, is veilig als u slechts een stuk per keer. Als je te veel fruit binnenkrijgt, krijg je een suikerstoot die de ontstekingsaanpak die tot acne leidt, kan aantasten. Gedroogd fruit is vreselijk voor acne omdat bijna alles er buiten is gedroogd, behalve de suiker. Gedroogd fruit is eigenlijk een klontje suiker. Als u slechts enkele stukjes heeft, kunt u een suikerstoot krijgen, waardoor insuline wordt verhoogd en een ontstekingsaanpak begint. blijf uit de buurt van gedroogd fruit.

Granola

Natuurlijke geneeswijzen voor acne, misschien heb je gemerkt, waarbij je minder suiker binnenkrijgt. Hier is nog een ander voedsel om te vermijden als gevolg van suiker. Veel mensen die op jacht zijn naar een gezondheids- en fitnessontbijt gaan over op granola. Ik doe. Te negatief, het zit meestal vol met suiker. Deze echt gezondere maaltijden zullen uw bloedsuikerspiegel naar de hemel sturen, waardoor er een explosie van insuline en instelling vrijkomt van de ontstekingsprocedure, wat resulteert in uw nieuwe puistjes in elke dag of twee.

Cheese

Kaas is zo lekker en evenwichtig. Tal van calcium en natuurlijke vitamines kunnen dit voedsel tot een gezondheids- en fitnessvoedsel maken dat de voorkeur heeft. Het ongewenst veroorzaakt ook veel het ontstekingsproces dat ertoe leidt dat we acne over ons hele gezicht krijgen.

Veel mensen geloven dat het gebruik van natuurlijke acnebehandelingen suggereert om niet het voedsel te consumeren dat je verkiest. Dat is niet helemaal waar. Probeer om te beginnen de inname van dit soort voedingsmiddelen te verlagen totdat u ziet dat uw huid opklaart. U zult misschien ontdekken dat uw lichaamsbouw een bepaald niveau van deze voedingsmiddelen aankan zonder puistjes te veroorzaken.