Zes Ongunstige Effecten Van Snelle Voedingsmiddelen

een. Snelle maaltijden hebben een uitzonderlijk hoge vitaliteitsdichtheid. Ongeveer 65 procent is gestegen dan bij een standaard dieet en twee keer zo substantieel als de voorgestelde gezonde dieetprogramma’s waardoor we meer proberen te eten dan we normaal zouden doen. Elektriciteitsdichtheid verwijst naar de hoeveelheid calorieën die een product van een voedingsmiddel bevat in verhouding tot het lichaamsgewicht. Voedingsmiddelen met een superieure energiedichtheid verwarren de Mind’s Command-systemen voor honger, die meestal volledig gebaseerd kan zijn op portiegrootte.

twee. Britse onderzoekers van de Clinical Investigate Council Human Nourishment Heart plus de London University of Hygiene and Tropical Medicine hebben vastgesteld dat mensen die zich herhaaldelijk voeden bij McDonald’s of KFC of Burger King meestal kilo’s krijgen en zwaarlijvig worden. Dit komt doordat snel voedsel niet alleen veel meer energie bevat dan gewoon voedsel, maar bovendien veel waarschijnlijker is dat het de regelmatige drang naar voedsel ondermijnt. Beheersystemen.

3. Door een grote Mac en friet te consumeren, verbruikt het menselijk lichaam praktisch 2 keer zoveel energie als je zou hebben als je precies hetzelfde overtollige gewicht aan pasta en salade zou eten. Quick Food-restaurants voeden de epidemie van gewichtsproblemen door mensen tegenwoordig via aanhoudende promotie meerdere malen meer energie te laten verbruiken dan ze nodig hebben.

4. McDonald’s, KFC en Burger King-menugoederen die voedingsgegevens gebruiken op de websites van de snelvoedende eetgelegenheden, ontdekten dat als we eenmaal proberen voedsel met een superieure sterkte te eten, we de portiegrootte niet verminderen, zodat we veel meer calorieën binnenkrijgen dan we willen. Onze recente moderne samenleving heeft een zwak aangeboren potentieel om voedingsmiddelen te erkennen die een superieure sterkte-dichtheid hebben. De inname van voedsel wordt beoordeeld door de schaal van de portie, maar een snelle maaltijd bevat veel extra energie dan een portie van vergelijkbare grootte van een voedzaam voedsel. De samenvatting is dat we allemaal voor de gek gehouden worden door veel te eten.

vijf. Mensen krijgen lichaamsvet en consumeren vaak porties, maar aangezien de voedingsmiddelen een hogere elektrische vermogensdichtheid hebben, krijgen mannen en vrouwen vet. In evolutionaire bewoordingen was de menselijke eetlust ontworpen voor voedingsmiddelen met verminderde krachtdichtheid. In andere delen van de wereld, precies waar deze voedingsmiddelen de hoofdbestanddelen van de voeding blijven, komt obesitas bijna niet voor. Ons lichaam was bijna nooit ontworpen om het hoofd te bieden aan de hogere vitaliteit van het voedsel dat in het Westen werd geconsumeerd. Dat is een belangrijk doel waarom snel voedsel bijdraagt ​​aan de belangrijkste toename van gewichtsproblemen.

zes. Nog een andere waarheid is dat snel voedsel de kans op verstopte slagaders kan versnellen, wat kan leiden tot hartaanvallen. Onderzoekers van het Veterans Administration Health Related Center in San Francisco hebben aangetoond dat een bepaald soort vetten, geoxideerd overtollig vet genaamd, de opbouw van plaque in slagaders kan versnellen. En verschillende soorten fastfoodproducten, waaronder hamburgers, pizza’s en frites, zitten vol met geoxideerd ongewenst vet. De conclusie is dat voedsel voor snelle maaltijden superieur is aan verzadigde vetten en minder koolhydraten van topkwaliteit, wit brood en veel frisdrank. Ons lichaam heeft vezels en gezondere soorten vetten nodig. Snel voedsel vertegenwoordigt een voedingspatroon dat het alternatief is van wat gewoonlijk wordt aanbevolen voor alleen een voedzaam lichaam.

Zes Ongunstige Effecten Van Snelle Voedingsmiddelen