Zou Willen Opvallen? Benadruk Uw Pure Elegantie

Sommige vrouwen willen er natuurlijk uitzien en vele anderen kiezen ervoor om glamour te zoeken. Sommigen leren nooit hoe ze het ene of het tegenovergestelde moeten doen. Deze tekst schetst strategieën om uw normale elegantie met de make-upsoftware onder de aandacht te brengen, de manier waarop u specifiek voor uw lichaam zorgt als onderdeel van uw respectieve natuurlijke schoonheidsroutine, en welke kleding u waarschijnlijk in het middelpunt van de belangstelling zal plaatsen.

Krijg een Glow

Maak gebruik van een lichaamsscrub om alle dode huidcellen van uw lichaam te exfoliëren tijdens het douchen. Elke keer dat je uit de douche komt, dep jezelf dan droog en gebruik een geleidelijke faux bruiningslotion, bijvoorbeeld de bekroonde Jergen’s All natural Glow, om je huid een zonovergoten warmte te geven.

Have on Small Make up

Je make-upkit voor natuurlijke pracht bevat alleen een vloeibare of minerale foundationpoeder, bronzer, roze blush, zwarte of bruine mascara en een specifieke tint lippenstift. De truc bij het selecteren van de juiste lippenstift die de pure aantrekkelijkheid verhoogt, is meestal om de kleur van de tepel zo goed mogelijk aan te passen. Als je je “ontmoeting” gebruikt hebt, glimlach en bloos dan de appels van je respectievelijke wangen. Zuig je wangen naar binnen en bronzen je jukbeenderen, de brug van je respectievelijke neus gelijkmatig, en ook je slapen en het midden van je respectievelijke voorhoofd waar de zon zou kussen. Krul je wimpers met een wimperkruller en breng eenvoudig genoeg mascara aan om onderscheid te maken. Het aanbrengen van uw “gepersonaliseerde” lippenstift samen met uw make-up is voltooid!

Jennifer Like Hewitt gaf in een interview toe dat ze het op prijs stelde om in een stomende badkuip te gaan zitten onmiddellijk nadat ze haar make-up had gebruikt voor jouw dag. Het vestigde haar make-up en gaf haar een gezonde glans!

Onderscheidend gelegenheidshaar

Het mooie van het benadrukken van je normale aantrekkelijkheid is meestal dat het gemakkelijk en vaak lijkt te zijn. is. Ook al zal een föhn niet moeiteloos zijn, het benadrukt in feite de schaduw, textuur en body van je haar. Als u deze hulp in de salon niet kunt krijgen, kunt u Google manieren vinden om uw eigen huis in uw eigen huis te doen met behulp van een föhn en een geschikt staafje samen met een bolvormige borstel.

Natuurlijke nagels /

Houd rekening met het aanvullen van uw voedingsplan met cruciale voedingsvitaminen en mineralen. Er zijn eigenlijk natuurlijke vitamines die aanzienlijk nuttig zijn bij het verbeteren van de gezondheid en elasticiteit van haar, poriën en huid en nagels, maar je kunt zelfs specifiek voedsel eten of een proteïne / voedingsshake gebruiken om als onderdeel van je voedingshiaten te vullen. Schrob je handpalmen met een exfoliërend product of -service of borstel, en week ze in melk om ze zijdezacht schoon te maken. Manicure je nagels en schilder ze met een verstevigende, opvallende toplaag.

Draag outfits die bij je favorieten passen

Wat zijn je favoriete functies? Op welke functies krijg je het meest gecomplimenteerd? Schrijf deze opties op papier en ga je gang en maak een lijst voor je kast waarin je “winkelt” voor inhoudelijke kledingartikelen die deze kenmerken vertonen. Stel verschillende outfits samen Gebruik de items die je hebt uitgekozen en houd dit record in gedachten wanneer je in de toekomst kleding gaat shoppen.